Doar natura!

Share Button

 

LogoM

Dacă mai aveaţi îndoieli, aceste rânduri sunt încă o dovadă că Natura face minuni!

Iar sănătatea din natură este o pasiune şi o necesitate într-un mediu urban, agitat şi solicitant pe care îl înfruntăm zilnic.

De curând, după multe eforturi şi amânări, am răspuns invitaţiei unei amice de a testa noua vopsea de păr Mastey. O numesc vopsea pentru că este permanentă, colorează, tratează şi lasă urme. Curioşi?

Dacă până acum vopseaua era dăunătoare pentru sănătatea părului, acum procesul de colorare a devenit cu Mastey de Paris un tratament veritabil nu numai pentru păr, dar și pentru scalp.

Pentru că este un tratament! Un tratament 100% organic, natural, care se constituie într-o adevărată infuzie de sănătate pentru păr și organism, „cea mai protectivă formulă de colorare certificată Green Salon” după cum spun chiar importatorii.

Dar, fiind o vopsea vegană este în acelaşi timp un tratament veritabil prin colorare pe baza de vitamine şi antioxidanţi, iar culorile şi luciul cu reflex natural sunt unul dintre punctele forte ale vopselei Mastey !

De asemenea, Mastey de Paris este cea mai bună şi protectivă formulă de colorare pentru saloanele cu concept ecologic sau organic.

Mai spun doar ca vitaminele și antioxidanții uleiului din semințe de struguri, ulei de măsline, ulei de argan și de floarea soarelui se află printre componentele acestei vopsele-tratament şi aduc numeroase beneficii atât scalpului cât şi firului de păr.

Merită încercat!

Să cinstim natura şi ceea ce ne oferă ea cu atât de multă generozitate!