Spune-ti povestea cu un diamant!

Share Button

Stralucitoare, pretioase, scumpe si adorate de catre orice femeie.

poza1

La început, diamantele erau purtate regi, în ziua de astăzi, ele pot fi cumpărate de oricare dintre noi.
poza-2

In urma cu 3000 de ani in urma au fost descoperite in India pentru prima data. Primul diamant netaiat apare in Roma, intre secolul I si III. Venetia devine principala piata de diamante din Occident.
poza2

Lodewyk van Berken a inventat tehnica de taiere a diamantelor in fatete.
In plus, traditia inelului de logodna a inceput de cand Maximilian I de Austria i-a daruit Mariei de Burgundia un superb inel cu diamant in momentul cererii in casatoriei.
poza3

Tot din Italia incepe si povestea micului negozio care tocmai si-a deschis portile in 2016 pe Calea Dorobantilor.
Comercianti de Diamante by Rosenberg & Partners este un loc cochet unde, de la intrare, proprietarul te intampina cu zambete, cafea si povesti cu pietre pretioase.
Desi sunt importatori ai unei faimoase marci de diamante, Bibigi, www.bibigi.it , Comercianti de Diamante au facilitat patrunderea pe piata din Romania a unei marci dedicate pasionatilor de neconventional, DUEPUNTI – ultimul trend de la Milano creat din pasiunea pentru bijuteriile excentrice.
100% Made in Italy, DUEPUNTI, www.duepuntimilano.it , propune o contopire neasteptata de elemente, luxul diamantelor (0.02 carate) incrustate pe un suport de argint si imbinate cu un material hipoalergenic de silicon de inalta calitate – disponibile intr-o paleta variata de culori si modele.
Un concept dezvoltat in Italia si distribuit de Blue White Group in diverse tari cu scopul de a impartasi spiritul italian cu toate persoanele care iubesc accesoriile create in stil neconventional.
Daca ii vizitezi pe prietenii de la Comercianti de Diamante, www.comerciantidediamante.ro , te asteapta o gama accesibila dar uimitoare de bratari, inele si cercei care iti permit sa faci combinatia perfecta intre personalitate si stilul vestimentar preferat.
poza-4-bracelet_italy
Alegerea mea: Italia

Amuzant, accesibil, neobisnuit, colorat – DUEPUNTI prezinta un design unic si care iti ofera o nota proaspata si complet moderna. Fiecare produs este insotit de un certificat international de calitate, astfel ca toate produsele sunt fabricate dupa cele mai stricte norme, dar si dupa ultimele tendinte in materie de bijuterii.
poza6

Iar daca esti in cautarea unui cadou aparte pentru tine sau pentru o persoana speciala, viziteaza Comercianti de Diamante, foloseste codul:SocialChemistry si beneficiezi de consiliere din partea unui maestru bijutier si 5% discount pentru orice achizitie.