One to one like never before!

Share Button

Punem  in scena doi actori doritori de o incursiune single unde au posibilitatea de a aprofunda pe indelete un singur partener de interactiune. Acest tip de abordare poate fi solicitat de voi in urma inscrierii pe pagina noastra de Facebook sau pe www.socialchemistry.ro

De aceasta data, locatia pentru voi este un separeu intim al unuia dintre restaurantele renumite ale peisajului gastronomic. Iar pentru ca  incursiunea sa fie perfecta includem in cadrul aceleiasi solicitari, si posibilitatea de a avea si un inceput de sambata perfect care nu poate prevedea decat o seara la fel!

Vino sambata intre 11:30 si 13:30 la Goji Health Center unde poti opta pentru mai multe dintre diversele servicii de cea mai buna calitate si un personal select, cu o experienta vasta in domeniul Sportului si Sanatatii: Servicii de recuperare medicala si kinetoterapie;  Masaj si Biorezonanta; Clase  Aerobic, Pilates ( Clasic, OnFitball, Tripozitional), Yoga; Terapii/Tratamentepentru afectiuni ale coloanei vertebrale; Kick-Boxing.

Evitand situatiile neplacute si sporind sansele de a intalni oameni realmente potriviti ai nevoie de noi! Confortul si siguranta ta sunt  puternic controlate de noi.

Tot ce ai de facut este sa ne contactezi pentru a-ti face cunoscute preferintele!
Pretul participarii la o astfel de intalnire cum nu ai mai avut pana acum  este  110 Ron achitabili integral in contul nostru RO60INGB0000999903434504 (NDEventi Concept S.R.L. CUI: 30945979)

Inscrieti- va iar noi va notam preferintele si va punem fata in fata cu ingredientul lipsa din viata  voastra.
– Zarurile au fost aruncate!
– Restul depinde de voi.
Puteti sa reveniti pentru alte intalniri sau putem  sa va  ajutam cu un urmator  rendez-vous!

Lasă un răspuns