FREYWILLE a intrat cu drepturi depline pe piaţa bijuteriilor de lux din România

Share Button

Sufrageria Regală de la Muzeul Naţional de Artă al Romaniei a fost gazda, în luna octombrie, a lansării noii colecţii Hommage à Gustav Klimt – The Ultimate Kiss.  Pe acorduri de vioară şi într-un decor aristocrat, FREYWILLE a sărbătorit 65 de ani de design unic în email şi 7 ani pe piaţa  din România. 

A fost un eveniment plin de emoţie! S-a simţit atingerea artei îmbinate cu glam-ul participanţilor şi istoria bijuteriilor FREYWILLE.

frey-wille-2

Un spectacol de balet  a pus în valoare exclusivista colecţie de bijuterii – o interpretare unică în email a celei mai cunoscute lucrări a lui Gustav Klimt: Sărutul. Concepută ca o operă de artă în sine, prezentarea a început printr-o ramă de tablou, iar rochiile create special pentru eveniment au reprezentat pânza albă pe care a fost exprimată însăşi culoarea vieţii. Noul design The Ultimate Kiss este un tribut adus iubirii pure şi ilustrează printr-o simbolistică fascinantă viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei. Asemenea picturii, designul îmbină două aspecte – feminin şi masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice în nuanţe de negru şi auriu sunt un simbol al masculinităţii, în timp ce nuanţele pastelate şi motivele florale sugerează feminitatea.
Reprezentanţi ai celor mai importante companii austriece în Bucureşti, reprezentantul Ambasadei Austriei la Bucureşti domnul Gerd Bommer, reprezentanţi media, dar şi nume sonore şi vedete precum Maia Morgenstern, Andreea Berecleanu, Andreea Esca şi soţul, Loredana Dinu, Sandra Izbasa, Camelia Potec, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Ibacka, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Lidia Buble, Mihai Albu au pasit într-un univers în care jocul optic de auriu în email al The Ultimate Kiss cucereşte, fascinează şi copleşeşte – intocmai ca iubirea surprinsă de Gustav Klimt în a sa operă.

frey-wille-1

Great event!