Public Speaking Thursday Workshops

Share Button

Data/Ora
06.Iun.2013
19:00 - 21:30

Locatie
Readers Cafe


Joi, 06 iunie 2013 debuteaza seria atelierelor de Public Speaking cu Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului Speakers’ Arena , cel mai mare proiect din Romania dedicat celor care iubesc vorbitul in public.

Vom incerca ca in fiecare joi sa atingem, printr- un continut si mesaj  puternic,  teme de interes , indispensabile, de care depinde uneori succesul si reusita noastra personala si profesionala.

Razvan Daba este trainer international acreditat in cadrul organizatiei Junior Chamber International si consultant pe vorbitul in public. De-a lungul timpului, Razvan Daba a tinut atat traininguri open cat si traininguri in-house pentru companii, oferind sesiuni de consultanta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de vorbit in public si care doresc sa realizeze speechuri exceptionale. Lucreaza inclusiv cu manageri din multinationale si speakeri la conferinte (TEDx Bucuresti si Business Days).

In 2008 a lansat Public Speaking Support Group devenit  incepand cu 1 noiembrie 2012 Speakers’ Arena.

In plus , lansam pentru toti participantii de Pilates, Yoga si GrupFitness pe care eu si colegii mei le sustinem la Goji Health Center,Social Chemistry si Speakers’ Arena o oferta de Treatment&Care impreuna cu Goji Health Center, oferta care include un discount de 15% la toate serviciile oferite de Goji Health Center (Goji F i t n e s s este situat in zona Aviatorilor,  Strada Emanoil Porumbaru nr 44, in incinta Hotelului Casa Victor . Persoana de contact : Alex Rosu – Telefon 0734 099 835 )

Taxa de inscriere la atelierele  organizate de Social Chemistry si Speakers’ Arena  este de 70 de Ron si poate fi achitata anticipat   in contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979) sau la eveniment.

Public Speaking Thursday Workshops  este un proiect marca Social Chemistry & Elegantine care debuteaza pe data de 06 iunie 2013.

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns