Nonverbal in public speaking

Share Button

Data/Ora
26.Iun.2013
19:30 - 21:30

Locatie
Readers Cafe


Foarte des apare intrebarea: ce sa fac cu mainile? De asemenea am auzit de nenumarate ori feedback-ul te-ai miscat prea mult, sau prea putin. Poate si tu te intrebi: ce transmit eu prin nonverbal in timpul unui discurs? Afla miercuri 26.06.2013 raspunsurile de la Loredana Ivan si Razvan Daba.
Majoritatea trainingurilor de vorbire in public care ating subiectul nonverbal se axeaza fie pe generalitati, fie pe idei aplicabile in context de comunicare unu la unu. Razvan Daba si Loredana Ivan vor vorbi despre greselile comune pe care le fac vorbitorii in public si cum sa le depasesti. Vei afla o serie de tips and tricks care te vor ajuta sa ai un limbaj al trupului coerent cu mesajul tau, sa subliniezi ideile tale prin nonverbal. De asemenea vei si experimenta o serie de exercitii pentru a constientiza mai bine puterea nonverbalului.
Loredana Ivan are o expertiza bogata in comunicarea nonverbala, fiind unul dintre putinii experti din Romania in acest domeniu. Loredana si-a dat doctoratul in comunicarea nonverbala, a facut studii postdoctorale in Germania si a tinut o serie de traininguri despre comunicarea nonverbala. In prezent, Loredana preda cursul de comunicare nonverbala la SNSPA.
Razvan Daba a initiat si coordoneaza Speakers’ Arena, care a devenit cea mai mare comunitate de vorbitori in public din Romania. Razvan este public speaking coach, ajutand oamenii sa realizeze prezentari si discursuri de succes si sa-si infranga teama de a vorbi in public. De asemenea, Razvan pregateste diverse programe de training in domeniul vorbitului in public. In aceste programe Razvan colaboreaza cu diferiti experti din domenii conexe (formare de formatori, improvizatie, voce etc.) pentru a crea o experienta de invatare puternica si utila in acelasi timp.
Va promitem sa dezlegam probabilitatile de timp si spatiu dand posibilitatea celor participanti de a simti o chimie interesanta care se concentreaza inclusiv pe satisfacerea nevoii de socializare.

Public Speaking Thursday Workshops este un proiect marca Social Chemistry & Speakers’ Arena care continua pe data de 26 iunie 2013 cu atelierul „Nonverbal in Public Speaking „
Fii la locul potrivit si de restul ne ocupam noi.
Detalii organizatorice:
Data eveniment: 26 iunie 2013 , ora 19:30
Locul: Readers’ Cafe
Pret workshop: 70 Ron
Taxa de participare la Public Speaking Thursday Workshops este 70 ron si se achita in contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979) cat si la data evenimentului.
Cursantii care vor veni insotiti de a doua persoana vor beneficia de o reducere de 50% .

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns