Elemente de analiza tranzactionala aplicate in public speaking

Share Button

Data/Ora
04.Iul.2013
19:00 - 21:00

Locatie
Readers Cafe


Continuam explorarea vorbitului in public alaturi de cel mai mare specialist din Romania in Analiza Tranzationala (AT): Bogdan Serbanescu. El are cea mai inalta certificare in AT din Romania, este Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst. Face cursuri si formari in AT in mai multe tari. De asemenea, Bogdan Serbanescu este unul dintre primii coach certificati din Romania. A coordonat programe de training in BCR peste 10 ani.

Analiza Tranzactionala este o teorie a personalitatii, a comunicarii si a relatiilor interpersonale.

Ce se poate intampla dupa workshop?

–          poti gasi metode de evitare a emotiei generate de vorbitul in public

–          „nu vei mai avea timp” sa ai emotii

–          vei gasi metode sa adaptezi continutul prezentarii la audienta salii, mentinand interesul publicului

Workshopul este sustinut de Bogdan Serbanescu si Razvan Daba, coordonatorul Speakers’ Arena,  cea mai mare comunitate de vorbitori in public din Romania. Razvan asista vorbitorii la pregatirea si sutinerea speechurilor. De asemenea, Razvan Daba pregateste diverse programe de training pentru companii care au ca tema centrala vorbirea in public. In aceste programe el colaboreaza cu diversi experti din domenii conexe vorbitului in public (formare de formatori, improvizatie, voce etc.) pentru a crea o experienta de invatare puternica si utila in acelasi timp.

De asemenea vei avea ocazia   sa primesti feedback , sa legi amicitii si relatii de business si colaborare noi, sa te distrezi, sa interactionezi si sa schimbi idei, sa evaluezi si sa evoluezi.

Va promitem sa dezlegam probabilitatile de timp si spatiu dand posibilitatea celor participanti de a simti o chimie interesanta care se concentreaza inclusiv pe satisfacerea nevoii de socializare.

Fii la locul potrivit si de restul ne ocupam noi.

Detalii organizatorice:

Data: 04 iulie  2013 , ora 19:00

Locul: Readers’ Cafe

Pret workshop: 70 Ron

Taxa de participare la Public Speaking Thursday Workshops este 70 ron si se achita in contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979) cat si la data evenimentului.

Public Speaking Thursday Workshops este un proiect marca Social Chemistry & Speakers’ Arena.

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns