Elegant Impact

Share Button

Data/Ora
23.Mai.2013
19:00 - 21:00

Locatie
Libraria Bastilia


Pe data de 23 mai 2013, de la ora 19, Libraria Bastilia va gazdui primul atelier de comunicare din seria Elegant Impact, ce adopta notiunile si regulile specifice artei in contextul relatiilor publice, gestionarii crizelor de imagine si al construirii reputatiei personale sau a unei companii.

 Intr-un moment in care conceptul de PR s-a devalorizat, in care asistam la suprasaturarea pietei de specialisti in relatii publice si de aceleasi strategii de comunicare, Elegant Impact se prezinta ca un modul inedit de sase ateliere destinate atat celor cu experienta in acest domeniu, cat si celor aflati la inceput de drum. De la mesajele transmise de culorile pe care le purtam, la felul in care pasim sau intram intr-o incapere, de la cararea pe stanga pana la insemnele realizate cu stiloul, de la comunicarea non-verbala si paraverbala pana la ancore mentale, Elegant Impact trateaza PR-ul din perspectiva artistica si propune solutii de guerilla in cele mai rigide situatii.

Cu numeroase premii pentru oratorie si public speaking, campioana nationala la dezbateri in anul 2010, brand ambasador al revistei de business Cariere si cu peste patru ani de experienta in radio, Eglantina Becheru este unul dintre cei mai apreciati tineri artisti romani. Spectacolele de pictura si dans, expozitiile non-conformiste de arta si viziunea creativa asupra strategiilor de comunicare le asigura participantilor la modulul Elegant Impact o experienta aparte in urma careia isi vor dezvolta imaginatia si abilitatile de comunicare.

Elegant Impact este un proiect marca Social Chemistry & Elegantine care debuteaza pe data de 23 mai 2013 cu atelierul „Aparentele nu-nseala”.

Pretul de intrare este de 70 RON, iar inscrierile se fac pana la data de 21 mai 2013.

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns