Cum sa gandesti ca sa te deosebesti

Share Button

Data/Ora
17.Mar.2013
14:00 - 16:00

Locatie
Libraria Bastilia


Incepand din 17 martie te invitam la 3 seminarii in care discutam despre cum sa preiei controlul in interior ca sa ai succes in exterior.
Pentru a avea un brand personal puternic si pentru a fi persuasiv si influent, trebuie sa iti remodelezi imaginea de sine, sa intelegi anumite mecanisme de comunicare si sa constientizezi ca aceia care stiu sa-si gestioneze gandurile si emotiile au intotdeauna un atu in plus, atat in viata de zi cu zi, cat si in situatii cu grad mai inalt de stres.
Temele seminariilor:
17 martie: Imaginea de sine. Convingerile limitative si constructive si cum se manifesta ele in comportamentul tau si in relatiile cu ceilalti.
24 martie: Metaprogramele sau cadrele de referinta dupa care te ghidezi inconstient cand comunici si faci alegeri.
31 martie: 3 principii de igiena mentala si emotionala, de la filozofia orientala pana la confirmarile neurostiintelor: a fi concentrat pe proces, nu pe rezultat | a nu opune rezistenta | a lasa spatiu
Unde? Cand?
In cadrul Librariei Bastilia, duminica, intre orele 14:00-16:00 (17 si 31 martie) si intre orele 12:00-14:00 (24 martie).

Cu cine?
Iulia Bertea, public speaker si consultant de personal branding, are misiunea de a inspira oamenii sa iasa de pe „pilot automat”, sa isi constientizeze punctele forte si sa ii invete sa se puna in evidenta intr-un mod atragator si autentic, combinand cunostinte de marketing, psihologie, neurostiinte, Programare Neuro-Lingvistica si… filozofie zen.
Pretul seminariilor si oferte speciale:
• 60 ron / seminar daca platesti separat pentru fiecare seminar
• 50 ron / seminar daca achiti integral in avans cele 3 seminarii (platesti 150 ron in loc de 180 ron)
• 40 ron / seminar daca vii cu un prieten si achitati integral in avans cele 3 seminarii (platiti fiecare 120 ron in loc de 180 ron)
Seminariile se pot achita in contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979), in numerar inaintea fiecarui seminar sau folosind plata online din formularul de inscriere.

Tine minte:
Totul porneste din interior, iar modul în care vezi lumea ESTE lumea ta. Nu mai sta pe ganduri si incepe sa inveti cum sa gandesti ca sa te deosebesti!

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns