Brand New You – Promovare personala pentru evolutie profesionala

New You
Share Button

Data/Ora
07.Sep.2013
12:45 - 15:45

Locatie
Libraria Bastilia


Incepand din aceasta toamna vom lansa o noua serie de workshop-uri cu Iulia Bertea, sub tematica “Brand New You – Promovare personala pentru evolutie profesionala”. La fiecare intalnire vom aborda cate un subiect care ne va ajuta sa intelegem cum ne putem folosi de brandul personal pentru a deveni mai vizibili in sfera noastra profesionala, a ne comunica atributele unice si a-i cuceri pe clienti sau angajatori.

 

Workshop 1:

Cum sa te promovezi eficient folosind strategiile “Ataca” si “Atrage”

Ce eforturi si resurse cheltuiesti ca sa ajungi la clientii tai, la recrutori sau la oricine este publicul tau?

Simti ca ai mereu nevoie sa te duci “peste” oameni, sa-i cauti, sa-i pisezi la cap, sa-i convingi, sau ai acea stabilitate interioara, o incredere dublata de rezultate si de calitatea ta umana si profesionala care ii atrage catre tine si face vanzarea sa nu mai fie… vanzare?

Nu ti se pare ca viata este mai usoara atunci cand un headhunter sau un potential client  te abordeaza el pe tine decat atunci cand trimiti “la rece” CV-uri si prezentari in stanga si-n dreapta? Gandeste-te care este puterea ta de negociere in primul caz si care este in al doilea!

Una dintre modalitatile de a obtine maximul din viata ta profesionala este sa stii cum sa folosesti echilibrat strategiile de marketing cunoscute drept Push si Pull.

Vino la workshopul din 7 septembrie pentru a afla:

–       care sunt diferentele dintre Push si Pull si cum se aplica in personal branding

–       ce activitati de autopromovare se incadreaza la fiecare dintre cele doua strategii

–       care este dozajul optim Push/Pull in functie de tipul tau de activitate si de obiectivele tale

Trainer:

Iulia Bertea, trainer autorizat CNFPA; peste zece ani de experienta in marketing si comunicare; Master in Marketing cu focalizare pe comportamentul consumatorului; formare NLP Intensiv; unul dintre autorii Empower.ro, cel mai mare portal de dezvoltare personala din Romania; lector la Fundatia Calea Victoriei; autoarea blogului „Cum sa gandesti ca sa te deosebesti”.

–       *Aici se pot citi opiniile participantilor la cursurile de public speaking si personal branding: http://iuliabertea.net/feedback/

Intelegand ce inseamna “sa ataci” si “sa atragi” cand vine vorba de promovarea personala, vei invata si sa iti investesti eforturile acolo unde ai sansele cele mai mari de reusita si vei constata ca atitudinea celorlalti fata de tine se va schimba semnificativ.

Va promitem sa dezlegam probabilitatile de timp si spatiu dand posibilitatea celor participanti de a simti o chimie speciala  care se concentreaza inclusiv pe satisfacerea nevoilor de socializare si mai ales de dezvoltare.

Fii la locul potrivit si de restul ne ocupam noi.

Detalii organizatorice:

Data: 07 septembrie

Locatie : Libraria Bastilia

Pret workshop: 120 Ron

Taxa de participare la Workshopul <Cum sa te promovezi eficient folosind strategiile “Ataca” si “Atrage”>  se poate achita in contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979) pana la data de 06 septembrie 2013, precizand in descrierea platii numele evenimentului.

Cursantii care vor veni insotiti de a doua persoana vor beneficia de un discount de 50%.

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns