Ancorele mentale: între necesitate si moralitate

Share Button

Data/Ora
27.Iun.2013
19:00 - 21:00

Locatie
Readers Cafe


Readers Café găzduieşte joi, 27 iunie 2013, ora 19:00, cel de-al doilea atelier de comunicare din modulul Elegant Impact- “Ancorele mentale: între necesitate şi moralitate”, un proiect marca Social Chemistry şi Elegantine. O privire, o atingere, mirosul unui parfum, un zâmbet sau o melodie pot genera emoţii pe care le căutăm fără să ştim sau de care ne ferim zilnic. Temporare sau permanente, create pentru propriul confort sau în relaţie cu interlocutorul nostru, ancorele mentale sunt elemente care fac parte din cotidian şi, de la un punct, o veritabilă armă în domeniul businessului şi al relaţiilor publice.

Păstrând linia inedită de îmbinare a artei cu PR-ul, atelierul aduce de această dată în atenţia participanţilor arta cinematografică, prin selectarea binecunoscutului film “Inception” ca punct de plecare în stabilirea raportului realitate-ficţiune, ce este şi ce credem noi că este. Care sunt paşii ce trebuie urmaţi în crearea acestor ancore, ne putem da seama când cineva încearcă să ni le aplice, putem deveni imuni, cum ne putem folosi de ele pentru a vinde un concept? Este moral să facem acest lucru sau e necesar?

Atelierul de comunicare “Ancorele mentale: între necesitate şi moralitate” este cel de-al doilea din seria evenimentelor Elegant Impact şi va fi susţinut de Eglantina Becheru, artist plastic, brand ambassador al revistei de business Cariere şi cu peste patru ani de experienţă în radio. Reinterpretarea artistică a strategiilor de comunicare este principiul modulului Elegant Impact.  

Taxa de participare este de 70 RON, iar înscrierile se efectuează în limita numărului disponibil de locuri până la data de 27 iunie. 
Ancorele-Mentale

Inregistrare

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Posted Under

Lasă un răspuns