Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

[tabbed tabs=”Evenimente Anterioare”][tab]

Iun 2013

Data/Ora Eveniment
27.Iun.2013
19:00 - 21:00
Ancorele mentale: între necesitate si moralitate

Atelierul de comunicare “Ancorele mentale: între necesitate şi moralitate” este cel de-al doilea din seria evenimentelor Elegant Impact şi va fi susţinut de Eglantina Becheru, artist plastic, brand ambassador al revistei de business Cariere şi cu peste patru ani de experienţă în radio.


Readers Cafe, Bucuresti  
26.Iun.2013
19:30 - 21:30
Nonverbal in public speaking

Majoritatea trainingurilor de vorbire in public care ating subiectul nonverbal se axeaza fie pe generalitati, fie pe idei aplicabile in context de comunicare unu la unu. Razvan Daba si Loredana Ivan vor vorbi despre greselile comune pe care le fac vorbitorii in public si cum sa le depasesti. Vei afla o serie de tips and tricks care te vor ajuta sa ai un limbaj al trupului coerent cu mesajul tau, sa subliniezi ideile tale prin nonverbal. De asemenea vei si experimenta o serie de exercitii pentru a constientiza mai bine puterea nonverbalului.


Readers Cafe, Bucuresti  
06.Iun.2013
19:00 - 21:30
Public Speaking Thursday Workshops

Joi, 06 iunie 2013 debuteaza seria atelierelor de Public Speaking cu Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului Speakers’ Arena , cel mai mare proiect din Romania dedicat celor care iubesc vorbitul in public.

Vom incerca ca in fiecare joi sa atingem, printr- un continut si mesaj puternic, teme de interes , indispensabile, de care depinde uneori succesul si reusita noastra personala si profesionala.


Readers Cafe, Bucuresti  
01.Iun.2013
10:30 - 18:30
Indrazneste sa vorbesti despre tine!

Indiferent ca te afli la un interviu de angajare, la o discutie cu un potential client sau la un eveniment de networking, la un moment dat te lovesti inevitabil de intrebari precum „Cu ce te ocupi?”, „Ce poti sa-mi spui despre tine?”, „Cum ma poti ajuta?” sau „De ce te consideri candidatul potrivit pentru acest post?”.


Readers Cafe, Bucuresti  
1 2 3 4  [/tab] [/tabbed]