Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

[tabbed tabs=”Evenimente Anterioare”][tab]

Sep 2013

Data/Ora Eveniment
New You 07.Sep.2013
12:45 - 15:45
Brand New You - Promovare personala pentru evolutie profesionala

Nu ti se pare ca viata este mai usoara atunci cand un headhunter sau un potential client te abordeaza el pe tine decat atunci cand trimiti “la rece” CV-uri si prezentari in stanga si-n dreapta? Gandeste-te care este puterea ta de negociere in primul caz si care este in al doilea!


Libraria Bastilia, Bucuresti  

Aug 2013

Data/Ora Eveniment
20.Aug.2013
18:30 - 20:30
Elegant Impact - Design si comunicare vs. Designul comunicarii

Noul seminar sub egida Elegant Impact desfasurat la SkyBar promoveaza ideea de inaltime in comunicare, forme si spatii, dar nu in ultimul rand, rolul acestora in transmiterea mesajelor


SkyBar, Bucuresti  

Iul 2013

Data/Ora Eveniment
18.Iul.2013
19:00 - 21:00
Tehnici de NLP in Public Speaking

Colaborarea cu expertii din domenii conexe vorbitului in public continua cu Sorin Peligrad, de la care vom afla tehnici din NLP (Neuro-linguistic programming) ce pot fi aplicate in vorbitul in public. NLP este o alta abordare a comunicarii, creatorii acestui domeniu considera ca oamenii exceptionali care ating succesul au un comportament ce poate fi modelat folosind metodologia NLP.


Libraria Bastilia, Bucuresti  
04.Iul.2013
19:00 - 21:00
Elemente de analiza tranzactionala aplicate in public speaking

Workshopul este sustinut de Bogdan Serbanescu si Razvan Daba, coordonatorul Speakers’ Arena, cea mai mare comunitate de vorbitori in public din Romania. Razvan asista vorbitorii la pregatirea si sutinerea speechurilor. De asemenea, Razvan Daba pregateste diverse programe de training pentru companii care au ca tema centrala vorbirea in public. In aceste programe el colaboreaza cu diversi experti din domenii conexe vorbitului in public (formare de formatori, improvizatie, voce etc.) pentru a crea o experienta de invatare puternica si utila in acelasi timp.


Readers Cafe, Bucuresti  
1 2 3 4  [/tab] [/tabbed]