Despre Noi

Bine ai venit!

Atentie! Azi vreau sa vorbim ca de la om la om! Ai nevoie de un partener? Ai nevoie de o reprogramare personala cognitiva? Dezvolta-te alaturi de noi!

Mai jos, puteti auzi cateva cuvinte despre noi si despre ce inseamna Social Chemistry.

 

Social Chemistry este un „laborator” de organizare de evenimente care si-a propus sa imbine serviciile de dating si socializare cu cele de dezvoltare personala. Conceptul de baza a pornit de la nevoia existenta pe piata de a le oferi oamenilor un cadru sigur si bine organizat in care sa se cunoasca si, posibil, sa-si intalneasca jumatatea, prin intermediul evenimentelor de tip dating. De asemenea, Social Chemistry le ofera participantilor ateliere si cursuri de Personal Branding si Public Speaking prin care sa isi descopere punctele forte si sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare.
Ideea businessului se contureaza in jurul motivatiei umane de a se afla intr-un proces de invatare continua si al nevoii de socializare si iubire.
Cele 2 activitati nu sunt atat de diferite ca impact in viata individului , atelierele sunt pentru cei usor lacunari in metamorfozarea sociala iar evenimentele de tip dating isi aduc aportul prin doza naturala de romantism , ambele activitati se vor utile si rezonabile pentru dezvoltarea socio_romantico_profesionala, daca o putem numi asa.
Fiind firi idealiste si in permanenta sete de autodepasire si cunoastere am creat si imbinat aceste doua posibilitati ( datingul si evenimentele de dezvoltare personala ) ca escapade, ca adrenalina si binenteles ca si lectii de viata pentru viata.
Practic, misiunea Social Chemistry este sa ii ajute pe oameni sa-si mareasca sansele de succes in dragoste si in viata de zi cu zi, combinand „chimia” naturala si abordarea stiintifica.

Fii la locul potrivit si de restul ne ocupam noi!
Iti poti intalni marea iubire sau poti intalni o iubire, indiferent cum un jurnal de bord tot ramane!

Locatiile alese sunt selectate cu grija doar pentru voi. Spatii frumos amenajate, cu ambient placut si multa promptitudine.

Ne ocupam de inima ta dar si de modalitatea de a te impune in ochii celorlalti … si de ce nu, chiar si in inima celorlati?

Noi te invatam cum sa iti construiesti un brand personal care te face de neinlocuit.
Prin atelierele de Branding Personal te invatam sa iti creezi imaginea, iar prin Branding .. In Love te ajutam sa iti remodelezi imaginea de sine si sa fii autentic, magnetismul si puterea pe care o detii se vor activa de la sine!
Iar daca te numeri printre aceia care considera ca le lipseste talentul nativ pentru a vorbi in public sau ca temperamentul introvertit ii impiedica sa se exprime asa cum si-ar dori in fata unei audiente, trainingul „Public Speaking pentru timizi” este pentru tine.

Atelierele oferite de Social Chemistry sunt o garantie a reusitei in viata personala cat si profesionala , iar misiunea Iuliei Bertea, trainer, public speaker si consultant de personal branding, este sa ii inspire pe oameni sa iasa de pe „pilot automat”, sa isi constientizeze punctele forte si sa invete sa se puna in evidenta intr-un mod atragator si autentic, combinand cunostinte de marketing, psihologie, neurostiinte, Programare Neuro-Lingvistica si… filozofie zen.

Inscrieri pe www.socialchemistry.ro cat si pe pagina noastra de Facebook,
Pentru mai multe detalii ne puteti scrie oricand pe adresa contact@socialchemistry.ro sau la numarul de telefon 0755. 296. 233