Despre modă, prietenie şi stare de bine!

Share Button

Câteodată simt nevoia să scriu despre oamenii din jurul meu. De fapt, cred că este vorba despre recunoştinţă! Sunt persoane  care apar în viaţa ta total întâmplător dar cu care ai o chimie inexplicabilă de la primul “Bună” şi ştii că veţi fi prieteni mereu. Pe Florin l-am cunoscut în urmă cu 4 ani, când Anne, prietena mea m-a invitat la deschiderea unui restaurant. Într-o gaşcă “zăpăcită” formată din 6 dame fabuloase, un tip simpatic şi sensibil deborda de umor şi veselie.

Ce am aflat ulterior este că Florin este de fapt designerul Florin Burescu şi că păşise  în industria fashionului cu puţin timp înainte de a ne cunoaşte când a adus în atenţia publicului larg papioane unisex inedite cu o amprentă unică. A păşit treaptă cu treaptă în viaţă, şi încă o face. Între timp a avansat făcând eşarfe, miniembleme şi ulterior haine. A participat la festivalul de modă Bucharest Fashion Week. În prezent realizează în propriul atelier rochii unicat de seară şi de mireasă.

El este responsabil pentru multe dintre ţinutele mele.

Ca o completare, ţin să recunosc că sunt unul dintre cei mai imposibili clienţi. Am idei peste noapte, am nevoie de ţinute de la o zi la alta, nu ştiu să imi iau măsurile singură, pe scurt, i’m hard to work with ! 🙂

Pasiunea sa a fost şi este mereu apreciată de cei din jur datorită versatilităţii atunci când vine vorba de creaţii. Aprecierile au venit şi din partea actorilor din massmedia iar, în prezent, Florin moderează şi o rubrică despre moda şi tendinţe actuale la Etno Tv.

Pentru că este un artist si pentru că simte mereu să se reinventeze, pasiunea pentru frumos îl aduce pe Florin Burescu în atenţia publicului şi prin cântecul românesc popular pe care îl dăruieşte din suflet ori de câte ori are ocazia. Da, a început să cânte recent descoperindu-şi talentul iniţial cântându-le prietenilor care l-au sfătuit să ducă acest talent şi publicului. Iar, seriile de rochii pe care le lansează tânărul nostru designer sunt foarte apreciate şi în străinătate, anul acesta având prezentări de modă în Grecia, Bruxelles, Germania şi Verona. Dovada clară a bunului gust în creaţie vine din partea multelor persoane publice ce îi poartă cu drag şi mândrie creaţiile; Loredana,  Adrian Cristea, Paula Chirilă .. sau eu 🙂