Am fost sa vedem Citroen C1, citadina cu farmec

Share Button

Săptămâna trecută, Citroen a făcut o petrecere la Palatul Bragadiru în care ne-a prezentat cea mai nouă mașină de oraș a sa – Citroen C1. Am fost și noi la fața locului pentru a vedea micuța citadină franceză.

Atmosfera a fost animată de fetele de la Amadeus, iar presa, vedete și bloggări au petrecut alături de sărbătorita serii.
Prezentat prima dată în 2014 la Salonul Auto de la Geneva, micul model de oraș vine și la noi în teste în varianta cu 5 uși.
Designul are linii dinamice și o siluetă care amintește și de C4 Cactus. Are un look care atrage atenţia încă de la prima privire. Manevrabilitatea este foarte bună mai ales prin oraș, iar cu o greutate de doar 840 kg mașina este foarte agilă.
Noul CITROËN C1 este un autovehicul cu design dezinvolt. Personalitatea sa puternică atrage atenţia cu opt nuanţe exterioare în pas cu moda, de la cele mai rafinate, precum: Noir Caldéra, Gris Gallium, Gris Carlinite sau Olive Brown până la cele mai luminoase, precum Blanc Lipizan, Smalt Blue, Rouge Scarlet sau SunriseRed.
De asemenea, noul CITROËN C1 poate fi personalizat cu opţiunea bi-ton şi sunt disponibile două noi variante speciale cu nuanţe diferite pentru caroserie şi acoperiş (plafon Olive Brown şi caroserie Lipizan White).
În special fetelor recomandăm versiunea cu plafon retractabil Airscape este, de asemenea, disponibilă în variantă bi-ton, oferind posibilitatea de a alege o culoare a plafonului în contrast cu nuanţa caroseriei. Pentru plafonul textil sunt propuse trei tipuri de culori, Black, Grey şi o culoare exclusivă pentru noul C1: Sunrise Red.